Szolgáltatások

Tetőtér beépítéses épületek

Ferde sík, tetőzug,attika fal, ereszalj dobozolás

Zárófödémek, padlások

Bármely zárófödém esetén alkalmazható

Vályog és parasztházak födémei

Borított fafödémek, saralt padozatok

Gipszkarton szerkezetek

Gipszkarton álmennyezetek, függesztett és rácsos tartó szerkezetek

Nehezen elérhető helyek

Tetőzugok,ereszalj dobozolások, kúszópadlás

Könnyűszerkezetes házak

Oldalfalai, födémei és válaszfalai

A Supafil az épületek nehezen hozzáférhető területeinek hézagmentesen befújható szigetelésére szolgál.
Akár meglévő szigetelés feljavítására is alkalmazható Párazáró és páraáteresztő fóliák beépítése, szerkezeti rétegrend kialakítása
kapcsolat

Tetőtér beépítések

Tetőtér beépítéses lakások valamint családi házak esetében bontás nélkül alkalmazható a befújásos technológia A szarufaközöket teljesen rés és hőhídmentesen tudjuk szigetelni ezzel a módszerrel. A szigetelőanyag beépítés nagy többségében a külső héjazat felől elvégezhető.Ritkább illetve specifikus esetekben a belső héjazat felől.Legtöbb esetben porral kosszal nem jár a rekonstrukció.

Stukatúr borított gerendás födémek

A két deszkázat közötti légrés kitöltése rés és hőhídmentes rendszerrel. Ez a szigetelési technológia alkalmazható saras tapasztással ellátott valamint perlites fedéssel ellátott deszkaborításoknál egyaránt. Tökéletes szigetelési rendszert lehet kiépíteni és a felület továbbra is járható, pakolható, terhelhető marad.

Könnyűszerkezetes házak

Könnyűszerkezetes házak esetében nem csak a tetőszerkezet,padlás szigetelésére hanem az oldalfalak szigetelésére is tökéletes résmentes megoldást nyújt,gyorsan könnyedén anélkül, hogy megbontanánk a szerkezetet.Nem csak kiváló hőszigetelőképességgel bír az anyag de hangszigetelő képessége is van.Ezért a válaszfalak is szigetelhetők ezzel a módszerrel.

Betonfödémek

Betonfödémek esetében egybefüggő homogén szigetelési rendszer építhető ki könnyedén úgy, hogy minden része a födémnek résmentes szigetelést kap. A hőhídmentesen szigetelt felületünket szervizjárattal valamint pakolós felülettel is el lehet látni annak szemléletében, hogy tudjuk használni a padlásunkat illetve megőrizzük a szigetelés épségét és képességeit.

Függesztett gipszkarton mennyezetek

A gipszkarton mennyezetek fogópárok közötti részét nagyon könnyedén anyagvesztés nélkül tudjuk szigetelni teljesen résmentesen. A rendszer kiépítése nagyon gyors és precíz és minden esetben teljesen homogén és egybefüggő. Tökéletes megoldás azok számára akik az igényes és produktív szigetelést keresik elérhető áron.