Kádár-kocka ház szigetelése fújható üveggyapottal

Kádár-kocka ház szigeteléseKÁDÁR-KOCKA HÁZ SZIGETELÉSE most 10% kedvezménnyel!

Amivel akár 30%-os energiaspórolás is elérhető!

Már a Kádár-kocka házakhoz is elérhető a hatékony megoldás! FÚJHATÓ ÜVEGGYAPOT SZIGETELÉS bontás nélkül, akár 1 nap alatt, garanciával, referenciákkal! Télen, esőben is kivitelezünk! Akár FALUSI CSOK elszámolással, rejtett költségek és plusz kiadások nélkül!
Kérjen árajánlatot! https://idealbau.hu/arajanlatkeres/

A Kádár-kocka házak az 1960-as évek elejétől a 1980-as évekig terjedő időszakban épültek, jellemzően 100 m2 alapterülettel, megfizethető alapanyagokból. Ebből adódóan az energiatakarékosság érdekében szigetelésre van szükség. Az ideális választás a FÚJHATÓ ÜVEGGYAPOT SZIGETELÉS.

A legelterjedtebb födém típusok közé tartozik az előregyártott vasbeton gerendás-béléstestes vagy tálcás vasbeton födém.  A padlás hőszigetelésénél kulcsfontosságú a súlyozott szigetelés, különös tekintettel a hőhidak elkerülésére. Általánosságban legalább 20 cm vastagságú hőszigetelést ajánlunk, kiemelt figyelemmel a koszorú környékére.

Kádár-kocka ház szigetelése fújható üveggyapottal akár 1 nap alatt, felesleges hulladék és anyagmozgatás nélkül, felületkövető, rés- és hőhídmentes szigetelést biztosítunk.

Miért jobb, mint a hagyományos tekercses vagy táblás anyagok?

✔ Gyorsabb
✔ Egyszerűbb
✔ Tisztább
✔ Magasabb hőszigetelési érték
✔ Hulladékmentes
✔ Természetbarát, nem szúrós.

Előnyök

Teljesen éghetetlen, A1 tűzveszélyességi osztály • Tető megbontása nélkül alkalmazható • A szálszerkezetek a legkisebb résbe is bejutnak • Nem köti meg a párát és a nedvességet • Nincs hulladék és felfordulás • Időtálló hőszigetelés • Akár 1 nap alatt elkészül.

Ha szeretne spórolni a rezsi költségeken, kérjen ajánlatot tőlünk! Rövid határidővel, gyors munkavégzéssel és elérhető árakkal állunk rendelkezésére! https://idealbau.hu/arajanlatkeres/ vagy hívjon minket ☎ 06 70 4178 329 telefonszámon!

+36 70 417 8329

A februári 10 %-os kedvezmény részletei: *Az akció 2024.02.01-től 02.29-ig tart helyszínen történő megrendelés esetén!

Az egész országban dolgozunk! 𝗜𝗱𝗲𝗮𝗹𝗯𝗮𝘂 𝗞𝗳𝘁. – 𝗞𝗻𝗮𝘂𝗳 𝗜𝗻𝘀𝘂𝗹𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗞𝗳𝘁. szakkivitelező partnere.