VÉLEMÉNYEK MEGRENDELŐINKTŐL

Néhány vélemény kedves Megrendelőinktől.
A eredeti véleményt a névre kattintva lehet megnézni, Google oldalunkon, vagy az alábbi linken:
Köszönjük az eddigi bizalmat, továbbra is rejtett költségek és felesleges munkavégzés NÉLKÜL vállaljuk az szigetelés az ország egész területén!
06704178329
Nagyon jól és precízen dolgoztak a szakemberek a tető szigetelésen. A számomra legideálisabb megoldást javasolták és végezték el. Esőben is fent voltak a tetőn. Szívesen ajánlom másoknak is. A technológia nagyon gyors és tiszta.
Rendkívül korrekt vállalkozás. A tetőteret szerettük volna szigeteltetni velük. A leegyeztett időpontban megjelent a kollégájuk aki felmérte a tetőnk állapotát. A felmérés alapján nem javasolta újra szigetelni a tetőteret, mivel jelentősen nem javult volna a hőszigetelő képessége a tetőnek (jelenleg is van szigetelés tetőn csak régebbi). Szinte hihetetlen, hogy a mai magyar építőiparban egy cég a megrendelő érdekét tartja szem előtt. Igaz, hogy mi így nem leszünk ügyfelei a vállakozásnak de valószínűleg hasonló alapossággal és korrekt módon járnak el kivitelezés során is. Köszönjük és sok sikert kívánunk!
A kivitelező kollégák szakszerű és I. osztályú munkát végeztek a helyszínen. Megbízhatóak, így nyugodt szívvel ajánlom őket!
Nagyon segítőkész , kedves csapat . Gyors munkavégzés és az eredmény felbecsülhetetlen .
Fújható szigeteléssel szigetelték házunkat. Szakszerszerű munka, kézszéges, munkások, profin elvégzett munka. Mindenben megfeleltek az előzőekben megbeszélteknnek.
Örülünk, hogy őket választottuk
Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Ha még szükséges lesz őket hívjuk.
Nagyon szépen köszönjük. Gyors, príma munkavégzés, segítőkész csapat.
Szuper volt minden, köszönjük! Gyors, megbízható, minden a megbeszéltek szerint! Csak ajánlani tudom!
A helyszíni felmérés után részletes árajánlatot kaptam. Az ajánlat elfogadása után, a megbeszélt időpontban gyors, precíz munkát végeztek (födém szigetelése). Csak ajánlani tudom őket. Szervezés, kivitelezés kiváló!
Maximálisan elégedett vagyok. Gyors, precíz munkavégzés. Amit kértem azt kaptam. Köszönöm!
Pontos felmérés és árajánlat után, az előre egyeztetett időpontban jöttek és korrekt módon megvalósították a pótlólagos szigetelést.
Call Now Button