Energiaveszteség

Az épületek nagy többségében nincs vagy szakszerűtlenül van szigetelve a födém, tető. Hiába a minőségi, modern nyílászáró, ha a födémen át elszökik a meleg nagy része.

Magyarországon a háztartások rezsiköltségének 70 százalékát, a fűtésszámla teszi ki. Családi ház esetében akár havi 30-40 ezer forintot is költhetnek fűtésre a rosszul szigetelt házak tulajdonosai.

A tetőszerkezetek utólagos szigetelése, a régi összeroskadt szigetelés felújítása régebben hetekig tartó munkával járt. Az új technológiának, a fújható szigetelésnek köszönhetően gyorsan, precízen, tisztán, akár bontás nélkül egy nap alatt végezhetnek a szakemberek a teljes padlás és tető szigetelés kivitelezésével.

A fújható üveggyapot egy kötőanyagmentes, hófehér vattaszerű anyag, melyben a szálak egymásba kapaszkodva egy egybefüggő felületet alkotnak, így nem szúr, és nem porzik. Súlya könnyű, nem terheli a tetőszerkezetet, valamint kiváló hőszigetelő képességgel bír. A1 tűzvédelmi osztályba tartozik (nem ég nem izzik), nem nedvszívó, jó páraáteresztő, teljesen rés és hőhídmentes szigetelési rendszert biztosít.

A befújásos technológiával szigetelhetőek a gerendás födémek, dupla héjú lapos tetők, stukatúr fafödémek, tetőterek üreges falak és szerkezetek és párnafás padlószerkezetek is.

Call Now Button